طب شناس
طبع و خواص کشک در طب سنتی|طبع و خواص کشک در طب سنتی

طبع و خواص کشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

تاریخ انتشار: July 31, 2022

رای به این نوشته: 4.96/5 (683 رای)

کشک یکی از مشتقات شیر است. به این ترتیب که از جوشاندن دوغ، ماده ای به نام توف ایجاد شده و آن را گلوله کرده و خشک می کنند و کشک از آن اصل می شود.

بیشتر کشورهایی مثل ایران و افغانستان در اسیا ارزش کشک را دانسته و از آن استفاده های متعددی می کنند. کشک بسیار مغذی است و در مقادیر کم آن نیز مواد مغذی فراوانی وجود دارد و از این رو کشک ماده ای بسیار مفید و سرشار از خاصیت است. کشک به صورت گلوله ها یا رشته های جامد و یا مایع و خمیر مانند مورد استفاده قرار می گیرد.

بسیار مهم است که کشک را در رژیم غذایی خود جای دهید.

کشک جوشیده یا پاستوریزه را می شود به تنهایی، یا در تهیه غذاها، پیش غذاها و... مورد استفاده قرار داد. معروف ترین غذاهایی که با استفاده از کشک تهیه می شوند، کلجوش، کشک بادمجان، آش کشک و... است.

کشک همچنین خواص طبی و درمانی زیادی دارد که موجب روی آوردن بیشتر مردم به مصرف آن شده است. آیا می دانید کشک چه طبعی دارد؟ خواص کشک چیست؟ مصرف کشک برای چه کسانی ممنوع است؟ مصلح کشک چیست؟ در این مقاله با بررسی طبع و خواص کشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی، کوشیده ایم به این سوالات به صورت کافی و کامل پاسخ دهیم.

طبع کشک چیست؟

طبع کشک سرد و خشک است. برای افرادی که مایلند رطوبت بدنشان را کاهش بدهند، کشک گزینه مناسبی است. کشک خوراک مقوی و مناسبی برای گرم مزاجان و دموی ها است. افراد سردکزاج نیست با رعایت اندازه و همراه با مصلحات می توانند از خواص شگفت انگیز کشک بهره ببرند.

کشک چه خواصی دارد؟

چه کسانی کشک مصرف نکنند؟ عوارض و مضرات کشک چیست؟

افراد مسن، سرد مزاجان، افرادی که معده های مرطوب دارند و افرادی که مشکل فشار خون دارند باید در مصرف کشک احتیاط کرده و از پزشک یا متخصص طب سنتی مشورت بگیرند.

زیاده روی در مصرف کشک باعث سفت شدن روده ها می شود.

کشک در کنار مواد خوراکی دیگری با طبع سرد، موجب بروز واکنش های الرژیک می شود.

کشک دیرهضم است.

باعث ایجاد نفخ و باد می شود.

تولید بلغم می کند.

مصلح کشک چیست؟

سبزیجات معطر و گرم مصلح خوبی برای کشک هستند. معرف ترین مصلح کشک، نعنا و پونه هستند. به همین دلیل است که در ترکیب غذاهایی چون کشک بادمجان، کلجوش، آش ها و... نعناداغ یک عضو ثابت و جدانشدنی است.

روش های عالی برای درمان غده چربی در طب سنتی+ 7 راهکار فوق العاده|درمان غده چربی

روش های عالی برای درمان غده چربی در طب سنتی+ 7 راهکار فوق العاده

طبع و خواص تربچه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع تربچه در طب سنتی

طبع تربچه از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی+ خواص، مضرات و 3 مصلح ویژه آن

طبع و خواص جگرسفید در طب سنتی|خواص و طبع جگر سفید در طب سنتی + 9 خاصیت شگفت انگیز جگر سفید|طبع جگر سفید

خواص و طبع جگر سفید در طب سنتی + 9 خاصیت شگفت انگیز جگر سفید

توصیه های کبد چرب در طب سنتی

توصیه ها+ روش های پیشگیری+ درمان کبد چرب در طب سنتی

طبع و خواص شیر تیغک در طب سنتی|طبع شیر تیغک|طبع شیر تیغک

طبع و خواص شیر تیغک در طب سنتی+ مضرات شیرتیغک و روش استفاده

شاه پسند

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی

خواص لوتوس و دانه و ریشه آن در طب سنتی|خواص لوتوس در طب سنتی|خواص دانه لوتوس|خواص ریشه لوتوس

همه خواص لوتوس در طب سنتی+ 10 خواص دانه لوتوس+ 6 خواص ریشه لوتوس