طب شناس
درمان سکسکه با ترخون و عدم مصرف برای رفلاکس

مبتلایان به رفلاکس ترخون نخورند | درمان سکسکه با ترخون+ مزاج و طبع

تاریخ انتشار: February 28, 2022

رای به این نوشته: 4.21/5 (448 رای)

یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است، گفت: نعناع و ترخون اشتها آورهای بسیار خوبی هستند همچنین سبزی نعناع و عرق آن برای مبتلایان به ریفلاکس مضر است.

مهراد میرکریمی متخصص طب سنتی درباره خواص برخی سبزی‌ها از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: سبزی‌ها گیاهان دارویی هستند که بر سلامت بدن بسیار تاثیر گذارند. به گفته وی، سبزی ترخون از دیدگاه طب سنتی دارای درجه ۳ گرمی است یعنی میزان گرمی ترخون نسبت به ریحان و نعناع بیشتر است.

گرم مزاجان مرزه و ترخون را با احتیاط مصرف کنند

این متخصص طب سنتی عنوان کرد: کسانی که گرم مزاج هستند نباید بیش از اندازه مرزه و ترخون مصرف کنند چرا که درجه گرمی سبزی‌های یاد شده بسیار زیاد است و موجب افزایش گرمی بدن گرم مزاجان می‌شود.

میرکریمی ادامه داد: توصیه می‌کنم که گرم مزاجان در کنار مرزه و ترخون از سبزی خرفه نیز استفاده کنند چرا که خرفه سرد و تر است و مصرف آن موجب تعادل گرمی مرزه و ترخون می‌شود.

ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است

وی افزود: ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است چرا که سکسکه به دلیل خوب نجویدن غذا, تند غذا خوردن و آب خوردن یا هر نوع نوشیدنی همراه با غذاست.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: نعناع در رفع بیماری‌های گوارشی سبزی بسیار عالی است و خیلی سفارش شده است و شاید معروف‌ترین گیاهی باشد که در عرصه طب سنتی ایران خاصیت زیادی دارد.

سبزی نعناع و عرق آن برای مبتلایان به ریفلاکس مضر است

میرکریمی گفت: در مصرف نعناع باید کمی دقت شود چرا که می‌تواند برای برخی از افراد ضرر داشته باشد. مواد موثره نعناع عضلات را از اسپاسم خارج می‌کند و می‌تواند عضلات محل اتصال مری و معده را شل کند و برای کسانی که بیماری ریفلاکس دارند توصیه می‌کنیم از نعناع استفاده نکنند.

وی خاطرنشان کرد: نعناع و ترخون اشتهاآورهای بسیار خوبی هستند این درحالی است که تُرُب و تره ضدّ اشتها هستند و پیازچه نیز به اشتها آسیب وارد می‌کند.

منبع: عصرایران.

درمان فوری غلبه بلغم با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان خانگی بلغم با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان فوری غلبه بلغم با طب سنتی + درمان فوری سردی بدن و بلغم با 8 دمنوش معجزه آسا

طبع بارهنگ و خواص آن در طب سنتی|طبع و خواص بارهنگ در طب سنتی

همه چیزهایی که درمورد بارهنگ نمی‌دانید+ طبع و خواص

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو

طبع-و-خواص-گوشت-مرغ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع گوشت مرغ گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات - در طب سنتی

ایران رتبه چهارم تولید علم طب سنتی

رتبه چهارم تولید علم طب سنتی جهان، در اختیار ایران!

روشهای خانگی درمان جای سوختگی و از بین بردن لک سوختگی|درمان جای سوختگی

درمان خانگی جای سوختگی با 10 ماده ارزان، موثر و در دسترس+ روشهای کاهش درد سوختگی

چای سیاه مفید یا مضر؟

چای سیاه بخوریم یا نخوریم؟

طبع و خواص شلغم در طب سنتی طبع شلغم در طب سنتی|طبع شلغم در طب سنتی|مصلحات شلغم در طب سنتی مصلح طبع شلغم

طبع شلغم گرمه یا سرده در طب سنتی + خواص شلغم