طب شناس
پنیر کهنه یا نو؟

بالاخره پنیر تازه بخوریم یا پنیر کهنه؟

تاریخ انتشار: June 18, 2022

رای به این نوشته: 4.86/5 (776 رای)

پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها شده و مقوی روده است.

پنیر و کره از اصلی ترین اعضای سفره صبحانه ما ایرانی ها است و به دلیل اهمیتی که وعده صبحانه در سلامت بدن دارد پس بایستی برای خرید پنیر مناسب و سالم اطلاعات کاملی داشته باشیم.

مصلح پنیر چیست؟

در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده ای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر کم می شود و به اصطلاح اصلاح می شود مانند آویشن که مصلح پنیر است.

خواص پنیر تازه

یک دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: پنیر تازه ملین شکم بوده، سبب تولید خلط صالح در بدن می شود، همچنین موجب تقویت معده, روده و کلیه خواهد شد.

-پنیر تازه دیر هضم بوده و برای سرد مزاجان مضر است و نیز از بین برنده اشتهای غذا است.

-پنیر با مغز گردو و آویشن فوق العاده چاق کننده است.

به گفته وی مصلح پنیر تازه عسل، نعنا و آویشن است.

خواص پنیر کهنه :

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها و مقوی روده است.

-پنیر کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بین برنده بلغم است. مصلح پنیر کهنه مغز گردو است.

-مصرف پنیر کهنه موجب بروز تشنگی می شود و نیز لاغر کننده بوده و باعث تولید سنگ می شود. افراد مبتلا به سنگ کلیه بهتر است از مصرف پنیر پرهیز کنند.

خواص کره

-کره گاو، لطیف ترین کره ها است, ملین بوده، چاق کننده بدن است.

-مصرف کره برای صاف کردن صدا, خشونت حلق و سرفه خشک مفید است.

-زیاده روی در مصرف آن سبب ضعف و سستی معده شده و اشتها را کم می کند، همچنین مصلح کره شکر یا عسل است.

منبع: رکنا

صاف کردن دندان های کج با ارتودنسی|صاف کردن دندان های کج با ارتودنسی|||

تأثیر ارتودنسی در صاف شدن دندان های بهم ریخته

طبع و خواص عرق نعناع در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص عرق نعناع

همه خواص عرق نعناع در طب سنتی+ طبع، مضرات و مصلح

ترکیبات مضر غذایی

چی رو با چی نخوریم؟ 13 ترکیب مضر غذایی

طبع-و-خواص-آلو-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص آلو در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع-و-خواص-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-طبع-ذرت|خواص-ذرت-و-پوشال-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ذرت در طب سنتی ایرانی اسلامی

مرگ کبد با یک غذای ساده

مرگ کبد با یک غذای ساده!

طبع و خواص فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع فندوق در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع فندق گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات

خواص قندهای طبیعی برای دانش آموزان

جایگزین کردن قندهای طبیعی با تنقلات شیرین