طب شناس
پنیر کهنه یا نو؟

بالاخره پنیر تازه بخوریم یا پنیر کهنه؟

تاریخ انتشار: June 18, 2022

رای به این نوشته: 4.86/5 (776 رای)

پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها شده و مقوی روده است.

پنیر و کره از اصلی ترین اعضای سفره صبحانه ما ایرانی ها است و به دلیل اهمیتی که وعده صبحانه در سلامت بدن دارد پس بایستی برای خرید پنیر مناسب و سالم اطلاعات کاملی داشته باشیم.

مصلح پنیر چیست؟

در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده ای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر کم می شود و به اصطلاح اصلاح می شود مانند آویشن که مصلح پنیر است.

خواص پنیر تازه

یک دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: پنیر تازه ملین شکم بوده، سبب تولید خلط صالح در بدن می شود، همچنین موجب تقویت معده, روده و کلیه خواهد شد.

-پنیر تازه دیر هضم بوده و برای سرد مزاجان مضر است و نیز از بین برنده اشتهای غذا است.

-پنیر با مغز گردو و آویشن فوق العاده چاق کننده است.

به گفته وی مصلح پنیر تازه عسل، نعنا و آویشن است.

خواص پنیر کهنه :

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها و مقوی روده است.

-پنیر کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بین برنده بلغم است. مصلح پنیر کهنه مغز گردو است.

-مصرف پنیر کهنه موجب بروز تشنگی می شود و نیز لاغر کننده بوده و باعث تولید سنگ می شود. افراد مبتلا به سنگ کلیه بهتر است از مصرف پنیر پرهیز کنند.

خواص کره

-کره گاو، لطیف ترین کره ها است, ملین بوده، چاق کننده بدن است.

-مصرف کره برای صاف کردن صدا, خشونت حلق و سرفه خشک مفید است.

-زیاده روی در مصرف آن سبب ضعف و سستی معده شده و اشتها را کم می کند، همچنین مصلح کره شکر یا عسل است.

منبع: رکنا

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی

درمان فوری حالت تهوع با 8 روش خانگی|درمان فوری حالت تهوع

درمان فوری حالت تهوع با 8 روش خانگی و مورد تایید طب سنتی

ایران رتبه چهارم تولید علم طب سنتی

رتبه چهارم تولید علم طب سنتی جهان، در اختیار ایران!

طبع و خواص روغن درخت چای در طب سنتی|خواص روغن درخت چای

طبع روغن درخت چای در طب سنتی+ خواص، مضرات و مصلحات

طبع-و-خواص-غوره-انگور-و-ابغوره-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص غوره انگور و آبغوره در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان-هلیکوباکتری-معده-به-کمک-طب-سنتی|تدابیر درمان هلیکوباکتر|هلیکوباکتر یا میکروب معده

درمان هلیکوباکتر با تدابیر طب سنتی+ 15 توصیه برای درمان میکروب معده

طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی|طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی|طبع و خواص فلفل دلمه ای زرد و سبز و قرمز و رنگی در طب سنتی

طبع فلفل دلمه ای رنگی در طب سنتی+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص عرق میخک در طب سنتی|طبع عرق میخک

عرق میخک و طبع و خواص آن در طب سنتی ایرانی و اسلامی