طب شناس
پنیر کهنه یا نو؟

بالاخره پنیر تازه بخوریم یا پنیر کهنه؟

تاریخ انتشار: June 18, 2022

رای به این نوشته: 4.86/5 (776 رای)

پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها شده و مقوی روده است.

پنیر و کره از اصلی ترین اعضای سفره صبحانه ما ایرانی ها است و به دلیل اهمیتی که وعده صبحانه در سلامت بدن دارد پس بایستی برای خرید پنیر مناسب و سالم اطلاعات کاملی داشته باشیم.

مصلح پنیر چیست؟

در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده ای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر کم می شود و به اصطلاح اصلاح می شود مانند آویشن که مصلح پنیر است.

خواص پنیر تازه

یک دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: پنیر تازه ملین شکم بوده، سبب تولید خلط صالح در بدن می شود، همچنین موجب تقویت معده, روده و کلیه خواهد شد.

-پنیر تازه دیر هضم بوده و برای سرد مزاجان مضر است و نیز از بین برنده اشتهای غذا است.

-پنیر با مغز گردو و آویشن فوق العاده چاق کننده است.

به گفته وی مصلح پنیر تازه عسل، نعنا و آویشن است.

خواص پنیر کهنه :

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها و مقوی روده است.

-پنیر کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بین برنده بلغم است. مصلح پنیر کهنه مغز گردو است.

-مصرف پنیر کهنه موجب بروز تشنگی می شود و نیز لاغر کننده بوده و باعث تولید سنگ می شود. افراد مبتلا به سنگ کلیه بهتر است از مصرف پنیر پرهیز کنند.

خواص کره

-کره گاو، لطیف ترین کره ها است, ملین بوده، چاق کننده بدن است.

-مصرف کره برای صاف کردن صدا, خشونت حلق و سرفه خشک مفید است.

-زیاده روی در مصرف آن سبب ضعف و سستی معده شده و اشتها را کم می کند، همچنین مصلح کره شکر یا عسل است.

منبع: رکنا

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

ضرورت افزایش تعداد پزشکان طب ایرانی

طبع-و-خواص-شیره-خرما-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص شیره خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی

رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی

رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی در جهان

درمان فوری قرمزی چشم|درمان فوری قرمزی چشم با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان فوری قرمزی چشم با طب سنتی+ 9 روش خانگی ساده

طبع ریحان در طب سنتی ایرانی اسلامی چوبی|خواص و فواید ریحان در طب سنتی ایرانی اسلامی چوبی

طبع ریحان گرم است یا سرد؟+ خواص+ مصلحات+ عوارض- در طب سنتی

خواص-تخم-شربتی-در-طب-سنتی-تخمه-شربتی|طبع-تخم-شربتی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|مضرات-و-منع-مصرف-و-مصلحات-تخم-شربتی

خواص تخم شربتی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص آش یخ از دیدگاه طب سنتی|خواص آش یخ در طب سنتی

طبع آش یخ سرد است یا گرم؟ خواصی اش یخ در طب سنتی+ مضرات و مصلح

بهترین زمان حجامت. بایدها و نبایدهای حجامت در طب سنتی

همه آنچه باید در مورد حجامت بدانید+ بایدها و نبایدها