طب شناس
پنیر کهنه یا نو؟

بالاخره پنیر تازه بخوریم یا پنیر کهنه؟

تاریخ انتشار: June 18, 2022

رای به این نوشته: 4.86/5 (776 رای)

پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها شده و مقوی روده است.

پنیر و کره از اصلی ترین اعضای سفره صبحانه ما ایرانی ها است و به دلیل اهمیتی که وعده صبحانه در سلامت بدن دارد پس بایستی برای خرید پنیر مناسب و سالم اطلاعات کاملی داشته باشیم.

مصلح پنیر چیست؟

در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده ای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر کم می شود و به اصطلاح اصلاح می شود مانند آویشن که مصلح پنیر است.

خواص پنیر تازه

یک دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: پنیر تازه ملین شکم بوده، سبب تولید خلط صالح در بدن می شود، همچنین موجب تقویت معده, روده و کلیه خواهد شد.

-پنیر تازه دیر هضم بوده و برای سرد مزاجان مضر است و نیز از بین برنده اشتهای غذا است.

-پنیر با مغز گردو و آویشن فوق العاده چاق کننده است.

به گفته وی مصلح پنیر تازه عسل، نعنا و آویشن است.

خواص پنیر کهنه :

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها و مقوی روده است.

-پنیر کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بین برنده بلغم است. مصلح پنیر کهنه مغز گردو است.

-مصرف پنیر کهنه موجب بروز تشنگی می شود و نیز لاغر کننده بوده و باعث تولید سنگ می شود. افراد مبتلا به سنگ کلیه بهتر است از مصرف پنیر پرهیز کنند.

خواص کره

-کره گاو، لطیف ترین کره ها است, ملین بوده، چاق کننده بدن است.

-مصرف کره برای صاف کردن صدا, خشونت حلق و سرفه خشک مفید است.

-زیاده روی در مصرف آن سبب ضعف و سستی معده شده و اشتها را کم می کند، همچنین مصلح کره شکر یا عسل است.

منبع: رکنا

خواص و طبع شاهدانه در طب سنتی

طبع و خواص شاهدانه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع زغال اخته در طب سنتی روی درخت|طبع زغال اخته در طب سنتی رب زغال اخته مربا|طبع زغال اخته در طب سنتی

طبع زغال اخته سرد است یا گرم؟+خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان فوری جوش صورت با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان جوش صورت با طب سنتیدرمان جوش صورت با طب سنتی

درمان سریع جوش صورت با روشهای خانگی طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان سکسکه با ترخون و عدم مصرف برای رفلاکس

مبتلایان به رفلاکس ترخون نخورند | درمان سکسکه با ترخون+ مزاج و طبع

کراتوم چیست و چه خواص و مضراتی دارد؟|عوارض و مضرات کراتوم

از خواص و مضرات کراتوم چه می دانید؟ 2 جایگزین کراتوم

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کوفته عربی

طبع و 10 خاصیت شگفت انگیز کوفته عربی در طب سنتی+ طرز تهیه

طبع مربا به در طب سنتی|طبع مربا به

طبع مربا به سرد است یا گرم؟ خواص به و مربا به و سایر فرآورده های آن

درمان سردی رحم با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان سردی رحم

درمان سردی رحم در طب سنتی+ علائم و راهکارها