طب شناس
پنیر کهنه یا نو؟

بالاخره پنیر تازه بخوریم یا پنیر کهنه؟

تاریخ انتشار: June 18, 2022

رای به این نوشته: 4.86/5 (776 رای)

پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها شده و مقوی روده است.

پنیر و کره از اصلی ترین اعضای سفره صبحانه ما ایرانی ها است و به دلیل اهمیتی که وعده صبحانه در سلامت بدن دارد پس بایستی برای خرید پنیر مناسب و سالم اطلاعات کاملی داشته باشیم.

مصلح پنیر چیست؟

در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده ای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر کم می شود و به اصطلاح اصلاح می شود مانند آویشن که مصلح پنیر است.

خواص پنیر تازه

یک دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: پنیر تازه ملین شکم بوده، سبب تولید خلط صالح در بدن می شود، همچنین موجب تقویت معده, روده و کلیه خواهد شد.

-پنیر تازه دیر هضم بوده و برای سرد مزاجان مضر است و نیز از بین برنده اشتهای غذا است.

-پنیر با مغز گردو و آویشن فوق العاده چاق کننده است.

به گفته وی مصلح پنیر تازه عسل، نعنا و آویشن است.

خواص پنیر کهنه :

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها و مقوی روده است.

-پنیر کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بین برنده بلغم است. مصلح پنیر کهنه مغز گردو است.

-مصرف پنیر کهنه موجب بروز تشنگی می شود و نیز لاغر کننده بوده و باعث تولید سنگ می شود. افراد مبتلا به سنگ کلیه بهتر است از مصرف پنیر پرهیز کنند.

خواص کره

-کره گاو، لطیف ترین کره ها است, ملین بوده، چاق کننده بدن است.

-مصرف کره برای صاف کردن صدا, خشونت حلق و سرفه خشک مفید است.

-زیاده روی در مصرف آن سبب ضعف و سستی معده شده و اشتها را کم می کند، همچنین مصلح کره شکر یا عسل است.

منبع: رکنا

خواص و طبع نمک در طب سنتی سرده یا گرمه ؟

همه چیز درباره نمک از دیدگاه طب سنتی و ایرانی اسلامی+ خواص و مضرات

طبع و خواص روغن نارگیل+ مضرات و عوارض|خواص روغن نارگیل در طب سنتی|خواص روغن نارگیل

طبع و خواص روغن نارگیل در طب سنتی + شرح 5 خاصیت ویژه روغن نارگیل

طبع خواص کاکوتی در طب سنتی|خواص میوه های پاییزی|خواص کاکوتی

طبع و خواص کاکوتی در طب سنتی و 3 شکل استفاده از گیاه دارویی کاکوتی

چه کسانی قهوه نخورند؟|موارد منع مصرف قهوه

موارد منع مصرف قهوه، چه کسانی قهوه نخورند؟ شما قهوه نخورید لطفا!

خواص نافله خوزستانی در طب سنتی و روش تهیه آن|خواص نافله خوزستانی

طبع و خواص نافله خوزستانی+ 7 خاصیت ویژه+ عوارض و مضرات

درمان کم خونی در طب سنتی با مصرف مواد خونساز

درمان کم خونی با تغذیه از دید طب سنتی - مواد غذایی برای درمان کم خونی

طبع و خواص ترخون در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع ترخون در طب سنتی

طبع و خواص ترخون در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح

عوارض شکستن قولنج|شکستن قولنج؛ خوب یا بد؟

مرگ بخاطر شکستن قولنج!