طب شناس
طبع سیرابی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع سیرابی سرد است یا گرم؟+ خواص + مضرات+ مصلحات- در طب سنتی

تاریخ انتشار: January 25, 2022

رای به این نوشته: 4.09/5 (503 رای)

به لایه داخلی معده گوسفند و گاو سیرابی میگویند. با سیرابی غذا های متفاوتی میتوان درست کرد که علاوه بر خوشمزه بودن از خواص بسیاری نیز برخوردار است.

سیرابی یک عضو گوشتی مانند از معده گاو و گوسفند است که از زمان های گذشته مورد استفاده مردم قرار میگرفته است.

سیرابی کالری کمی دارد اما ویتامین های زیادی را در خود جای داده است. مصرف سیرابی بر خلاف کله پاچه باعث بالا رفتن سطح کلسترول نمیشود.

سیرابی در مقایسه با گوشت قرمز کالری کمتری دارد اما پروتئین موجود در آن مانند گوشت قرمز، ماهی و مرغ میباشد.

در ادامه با طب شناس همراه باشید تا شما را با طبع سیرابی و خواص و مضرات آن آشنا کنیم.

طبع سیرابی در طب سنتی چیست؟

طبع سیرابی در طب سنتی سرد و خشک است. مصرف سیرابی برای افرادی که طبع گرمی دارند مفید است.

خواص سیرابی در طب سنتی چیست؟

خواص سیرابی برای پوست و مو:

همانطور که گفتیم سیرابی حاوی ویتامین های گروه B، ویتامین A و روی است که فواید بسیاری برای پوست و مو افراد دارد. سیرابی به دلیل داشتن روی سبب تقویت، بلندی و پرپشتی مو میشود. وجود روی در سیرابی از ریزش مو نیز پیشگیری میکند.

روی جزو مواد معدنی است که وجود آن برای سلامتی و عملکرد های بدن مفید و ضروری است. روی به تقویت سیستم ایمنی شما کمک میکند. بدن شما از روی برای درمان زخم و تبدیل کربوهیدرات های موجود به انرژی برای بدن شما استفاده میکند.

خواص سیرابی در بارداری:

سیرابی یک توصیه عالی برای رفع حالت تهوع و استفراغ در دوران بارداری است. این خوراکی خوشمزه به دلیل داشتن ویتامین های گروه ب  است که سبب درمان حالت تهوع میشود.

مصرف سیرابی در دوران بارداری به دلیل مواد مغذی که دارد برای مادر و جنین بسیار مفید است. از دیگر فواید مصرف سیرابی در دوران بارداری میتوان به زیبایی جنین، درمان کم خونی مادر و تقویت سیستم ایمنی مادر اشاره کرد.

مصلح سیرابی در طب سنتی چیست؟

مصلح سیرابی در طب سنتی دارچین، سرکه، گلپر، مرزه و زنجبیل است. افراد بهتر است سیرابی را به همراه مصلحات آن مصرف کنند تا طبع آن به تعادل برسد.

مضرات مصرف سیرابی:

برای پسر دار شدن چه بخوریم؟ تدابیر طب سنتی برای پسردار شدن|تدابیر پسردار شدن در طب سنتی ایرانی و اسلامی

بایدها و نبایدهای پسر دار شدن در طب سنتی. برای پسر دار شدن چه بخوریم و چه نخوریم؟

دمنوش-زیره-سیاه-طب-سنتی|طرز-تهیه-دمنوش-زیره-سیاه-و-خواص-و-طبع

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه و طبع و خواص آن

طبع-و-خواص-سکنجبین-یا-سرکه-انگبین-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|سکنجبین در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سکنجبین در طب سنتی و ایرانی اسلامی

درمان-هلیکوباکتری-معده-به-کمک-طب-سنتی|تدابیر درمان هلیکوباکتر|هلیکوباکتر یا میکروب معده

درمان هلیکوباکتر با تدابیر طب سنتی+ 15 توصیه برای درمان میکروب معده

طبع و خواص گل ساعتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص گل ساعتی|خواص گل ساعتی از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

گل ساعتی چیست و چه خواصی دارد؟ 15 خاصیت فوق العاده گل ساعتی

خواص تخم مرغ

تخم مرغ و این همه خواص؟!

طبع لوبیا سبز در طب سنتی|خواص لوبیا سبز در طب سنتی|طبع لوبیا سبز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا سبز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص آب سیب در طب سنتی|طرز تهیه اب سیب در خانه|خواص آب سیب

2 روش تهیه آب سیب طبیعی در خانه + طبع و خواص آب سیب