طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع و خواص شربت آبلیمو در طب سنتی|خواص شربت آبلیمو|شربت آبلیمو

طبع شربت آبلیمو در طب سنتی + 16 مورد از خواص ویژه شربت آبلیمو

توصیه طب سنتی در روز های سرد و بارانی و برفی

توصیه های طب سنتی برای روز‌های سرد و بارانی

طبع-و-خواص-روغن-کرچک-در-طب-سنتی|طبع و کرچک و روغن کرچک در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص کرچک و روغن آن در طب سنتی+ مضرات و 3 مصلح مهم آن

طبع و 9 خاصیت فوق العاده کوفته نخودچی در طب سنتی+ طرز تهیه کوفته نخودچی|خواص کوفته نخودچی

طبع و 9 خاصیت فوق العاده کوفته نخودچی در طب سنتی+ طرز تهیه کوفته نخودچی

توصیه های طب سنتی برای درمان امیکرون

توصیه های طب سنتی برای اُمیکرون

خواص شربت آلبالو و روش تهیه آن|خواص شربت آلبالو|منع مصرف شربت آلبالو|روش تهیه شربت آلبالو

طبع و خواص شربت آلبالو در طب سنتی + روش تهیه شربت آلبالو طبیعی

طبع مربا گیلاس در طب سنتی|طبع مربا گیلاس

طبع مربا گیلاس سرد است یا گرم؟ نکات تهیه مربا گیلاس

گرم کردن بدن با تدابیر طب سنتی

گرم کردن بدن بدون بخاری!