طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

دمنوش های مفید برای بانوان|دمنوش هایی که هورمون ها را متعادل می کنند

6 دمنوش مفید برای زنان

برخی خدمات طب سنتی تحت پوشش بیمه قرار گرفتند

طب سنتی هم بیمه شد!

درمان خون در مدفوع

طبع و خواص عدس پلو با کوفته ریزه در طب سنتی+ طرز تهیه عدس پلو با کوفته ریزه

طبع و خواص عدس پلو با کوفته ریزه در طب سنتی+ طرز تهیه عدس پلو با کوفته ریزه

خواص خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع و خواص خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع خرما گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات

طبع عرق دارچین وخواص آن در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق دارچین

عرق دارچین و طبع و خواص آن در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی|خواص کباب بختیاری|کباب بختیاری

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی ایرانی و اسلامی

ویتامین ای|ویتامین ای|ویتامین دی|رژیم لاغری

مزایا و معایب ویتامین E در دوران رژیم لاغری