طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

در-بهار-چه-تغذیه-ای-داشته-باشیم؟

بهترین برنامه غذایی در بهار چیست؟ تغذیه در بهار باید چگونه باشد؟

طبع و 10 خاصیت فوق العاده کباب ترش در طب سنتی + طرز تهیه کباب ترش شمالی|خواص کباب ترش

طبع و 10 خاصیت فوق العاده کباب ترش در طب سنتی + طرز تهیه کباب ترش شمالی

درمان تهوع بارداری با تدابیر طب سنتی|درمان تهوع بارداری

درمان تهوع بارداری با تدابیر طب سنتی

درمان فوری سکسکه

درمان فوری سکسکه!

طبع و 8 خاصیت شگفت انگیز کوفته سیرابی+ طرز تهیه کوفته سیرابی خوشمزه|خواص کوفته سیرابی

طبع و 8 خاصیت شگفت انگیز کوفته سیرابی+ طرز تهیه کوفته سیرابی خوشمزه

در مصرف دمنوشها زیاده روی نکنید+ عوارض و مضرات

لزوم ایجاد و گسترش رشته طب سنتی و داروهای گیاهی

طبع و خواص دمنوش میوه گل نستترن در طب سنتی|خواص دمنوش نسترن|میوه گل نسترن

طبع و خواص دمنوش نسترن+12 خاصیت دمنوش میوه گل نسترن+ تداخلات دارویی