طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

درمان فوری سکسکه

درمان فوری سکسکه!

توصیه های طب سنتی برای درمان امیکرون

توصیه های طب سنتی برای اُمیکرون

تاثیر استرس بر ابتلا به یبوست

ارتباط یبوست با استرس

انواع-خواب-روزانه-و-الگوی-خواب-شبانه-خوب-یا-بد|فواید-خواب-قیلوله-و-اثرات-آن-در-نشاط

انواع 5 گانه خواب روزانه سم است یا شفا ؟

تقویت سیستم ایمنی کودکان

شما هم از سرماخوردگی مکرر کودکتان خسته شده اید؟

درمان اضطراب و استرس با بابونه|بابونه موثرترین درمان اضطراب و استرس

موثرترین درمان برای اضطراب، استرس و دلشوره در طب سنتی

<strong>روش های درمان و رفع جوش صورت</strong>

منع مصرف گل گاوزبان

چه کسانی گل گاوزبان نخورند؟