طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

توصیه های کبد چرب در طب سنتی

توصیه ها+ روش های پیشگیری+ درمان کبد چرب در طب سنتی

پتله پلو

درمان فوری نفخ با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان نفخ با طب سنتی

3 روش فوری و خانگی درمان نفخ و باد شکم و معده در طب سنتی

درمان قار و قور شکم و معده درد و درمان سردی معده

درمان سریع صدا شکم+ 9 روش درمان قار و قور شکم در طب سنتی

برای دختردار شدن چه بخوریم؟|بایدها و نبایدهای دختردار شدن در طب سنتی ایرانی و اسلامی

بایدها و نبایدهای دختر دار شدن در طب سنتی. برای دختر دار شدن چه بخوریم و چه نخوریم؟

طبع-و-خواص-سرکه-در-طب-سنتی-انگور-و-سیب-و-خرما

طبع سرکه انگور گرمه یا سرد ؟ خواص + مصلحات

پاکسازی خون با طب سنتی

روش های طب سنتی برای پاکسازی خون

همه چیز درباره طبع و خواص آب هندوانه در طب سنتی+ طرز تهیه 4 نوشیدنی خوشمزه با آب هندوانه|خواص آب هندوانه

همه چیز درباره طبع و خواص آب هندوانه در طب سنتی+ 4 نوشیدنی خوشمزه با آب هندوانه