طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

راهکارهای طب سنتی برای درمان عفونت واژن

راهکارهای طب سنتی برای درمان عفونت واژن+ رژیم+ درمان فوری عفونت واژن در خانه

اگر-سیر-نمی-خورید-لااقل-مرزه-بخورید

اگر سیر نمی‌خورید لااقل از این سبزی غافل نشوید.

خواص و فواید سقز

سقز و همه نکات مهمی که در مورد آن وجود دارد

رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی

رتبه 4 ایران در تولید دانش طب سنتی در جهان

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی|طبع کال کباب|خواص کال کباب در طب سنتی

طبع و خواص کال کباب در طب سنتی+ طرز تهیه، مضرات و مصلحات

طبع و خواص یربا ماته در طب سنتی|خواص یربا ماته

یربا ماته چیست؟ طبع و خواص یربا ماته در طب سنتی + عوارض و مضرات

پارک جنگلی همدان

پارک های جنگلی همدان محل پرورش گیاهان دارویی

طبع سیرابی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع سیرابی سرد است یا گرم؟+ خواص + مضرات+ مصلحات- در طب سنتی