طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

درمان فوری زخم و جراحت

درمان فوری زخم ها!

طبع مربا هویج و خواص و مضرات آن در طب سنتی||طبع مربا هویج

طبع مربا هویج سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات مربا هویج + نکات نگهداری

سالن ورزشی طب سنتی

ساخت سالن های ورزشی با تدابیر طب سنتی+ اهمیت ورزش در طب سنتی

طبع و خواص شیرین بیان در طب سنتی|خواص شیرین بیان

طبع و خواص شیرین بیان در طب سنتی+ معرفی 2 عرق گیاهی به عنوان مصلح

طبع و خواص موهیتو در طب سنتی|طبع و 6 خاصیت فوق العاده موهیتو در طب سنتی+ طرز تهیه موهیتو لیمو و نعنا|خواص موهیتو

طبع و 6 خاصیت فوق العاده موهیتو در طب سنتی+ طرز تهیه موهیتو لیمو و نعنا

11 خاصیت آبگوشت دو گوله دودار در طب سنتی + طرز تهیه آبگوشت دوگوله دودار خوشمزه|خواص آبگوشت دوگوله دودار

11 خاصیت آبگوشت دو گوله دودار در طب سنتی + طرز تهیه آبگوشت دوگوله دودار خوشمزه

11-مسکن-گیاهی-در-طب-سنتی-برای-تسکین-درد

همه ی۱۱ مسکن گیاهی در طب سنتی

بعد از کاشت مو چی بخوریم تب شناس کاشت مو در طب سنتی||

مراقبت های بعد از کاشت مو در طب سنتی