طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

درمان سردی رحم با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان سردی رحم

درمان سردی رحم در طب سنتی+ علائم و راهکارها

درمان سردردهای زمستانی به طب سنتی

سردرد های زمستانی را با 5 روش درمان کنید

خواص انواع شربت ها از دیدگاه طب سنتی|خواص شربت ریواس در طب سنتی|خواص شربت نعنا در طب سنتی|خواص شربت گل پنیرک در طب سنتی

شربت های بهاری و تابستانی؛ خنک، خوشمزه، پر خاصیت!

خواص و طبع شربت نعنا در طب سنتی+ 2 طرز تهیه شربت نعنا|خواص شربت نعنا

خواص و طبع شربت نعنا در طب سنتی+ 2 روش تهیه شربت نعنا

درمان سرفه و گلودرد آنفلوآنزا

10 توصیه برای درمان سرفه و گلودرد آنفلوآنزا با روش‌های طب سنتی

10 راهکار برای درمان آبله مرغان در طب سنتی

10 راهکار برای درمان آبله مرغان در طب سنتی

خواص چغندر

چغندر و چیزهای که از آن نمی دانید!

طبع و خواص گیلاس در طب سنتی|طبع و خواص گیلاس در طب سنتی|طبع و خواص گیلاس در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع گیلاس سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ عوارض