طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

هیدروسل چیست و چگونه درمان می شود؟|درمان فوری هیدروسل در طب اسلامی + 3 دلیل بروز هیدروسل|درمان هیدروسل

درمان سنتی هیدروسل یا آب آوردن بیضه + 3 دلیل بروز هیدروسل

خواص خورش آلو هویج در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص خورش آلو هویج|

طبع و خواص خورش آلو هویج در طب سنتی

طبع و خواص گل گاوزبان در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع و خواص گل گاو زبان در طب سنتی ایرانی|طبع گل گاوزبان

طبع گل گاوزبان در طب سنتی+ خواص+ موارد منع مصرف

خواص دود اسپند و اسپند در طب سنتی|خواص اسپند و دود اسپند در طب سنتی

دود کردن اسپند خاصیتی هم دارد؟

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی|خواص مربا شقاقل

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی + 4 مورد از عوارض و مصلح

پاکسازی بدن در بهار

پاکسازی بدن در بهار با طب سنتی

طبع و خواص مربا خیار در طب سنی|خواص مربا خیار

طبع و 9 خواص مربا خیار در طب سنتی + مضرات و مصلح

طبع-و-خواص-برنج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-برنج-و-سبوس-برنج-در-طب-سنتی|مضرات-برنج-در-طب-سنتی

خواص برنج در طب سنتی ایرانی اسلامی