طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

بزقورمه و هرچه که باید در مورد آن بدانید|طبع و خواص بزقورمه

همه چیز در مورد بز قورمه + خواص بز قورمه کرمانی و مضرات آن

چای چلتوک (شلتوک) برنج

راهکارهای طب سنتی برای درمان عفونت واژن

راهکارهای طب سنتی برای درمان عفونت واژن+ رژیم+ درمان فوری عفونت واژن در خانه

طبع مربا توت فرنگی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا توت فرنگی|طبع مربا گل محمدی

طبع مربا توت فرنگی+ خواص و مضرات مربا توت فرنگی در طب سنتی

طبع نخود در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص نخود در طب سنتی ایرانی اسلامی

|مراقبت های بارداری|مراقبت های معنوی بارداری

مراقبت های بارداری در طب اسلامی و طب سنتی + مراقبت های معنوی 9 ماهه

جلوگیری از بازگشت به اعتیاد با طب سنتی و ایرانی

تاثیر بالای طب ایرانی و سنتی در ترک اعتیاد و عدم بازگشت به اعتیاد

طبع و خواص عرق بهارنارنج|طبع عرق بهارنارنج

طبع و خواص عرق بهارنارنج در طب سنتی ایرانی و اسلامی