طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

همه چیز در مورد طب سنتی، طب ایرانی و طب اسلامی|طب ایرانی|طب یا پزشکی؟

طب سنتی چیست و چه می کند؟ + معرفی طب ایرانی و فواید طب اسلامی

حجامت در بهار و فواید آن در طب سنتی

حجامت بهاره چگونه است و برای چه کسانی مفید است؟

طبع و خواص کوکوی شیرین مشهدی در طب سنتی|خواص کوکوی شیرین مشهد

خواص کوکوی شیرین مشهد در طب سنتی + طرز تهیه+ طبع و مصلحات

پلمپ مرکز غیر قانونی طب سنتی در ارومیه

پلمپ یک مرکز غیر مجاز طب سنتی در ارومیه

پاکسازی بدن با آب جوش در ماه رمضان

روزه داران می توانند با استفاده از آب جوشیده بدن خود را پاکسازی کنند.

خواص اکیناسه یا سرخارگل از دیدگاه طب سنتی|خواص اکیناسه

طبع و خواص اکیناسه یا سرخار گل + 2 عرق گیاهی مصلح اکیناسه

خواص و فواید کاهو|خواص کاهو|فواید کاهو

کاهو را فراموش نکنید!

خواص و مضرات نعنا ترنجی از منظر طب سنتی|خواص نعنا ترنجی|مضرات نعنا ترنجی

نعنا ترنجی 13 مورد از خواص آن در طب سنتی ایرانی و اسلامی