طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

ترما ارینتالیس

مرکز-طب-سنتی-کرونا-دانشگاه-شهید-بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی پذیرای مرکز خدمات طب سنتی ویژه بیماران کرونایی

درمان معده درد با طب سنتی|درمان درد معده

درمان معده درد بدون قرص و دارو!

|

ورود طب سنتی به بیمارستانها

طبع و خواص گیاه بز شاخدار در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص بز شاخدار

طبع و خواص اپیمدیوم یا بز شاخدار در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان فشار خون بالا|درمان-فشار-خون-بالا-در-طب-سنتی

9 داروی درمان فشار خون بالا در طب سنتی + فصد خون درمان فوری فشار خون بالا

طبع بومادران در طب سنتی+خواص و 6 کاربرد مهم بومادران|طبع بومادران

طبع بومادران در طب سنتی+خواص و 6 کاربرد مهم بومادران

کاهش فشار خون بالا با طب سنتی|کنترل و تنظیم فشار خون

فشار خون خود را پایین بیاورید!