طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع-و-خواص-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-طبع-ذرت|خواص-ذرت-و-پوشال-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ذرت در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص کلم بروکلی در طب سنتی|طبع و خواص کلم بروکلی در طب ستی ایرانی و اسلامی

همه چیز درباره کلم بروکلی و خواص آن+ طبع، مضرات و مصلح

دمنوش بابونه و اسطوخودوس

درمان بی حالی در طب سنتی

بی حالی را از تن بیرون کنید

|ممنوعیت فروش داروهای لاغری و چاقی در عطاری ها

فروش داروی گیاهی در عطاری‌ها ممنوع!

طبع و خواص آقطی در طب سنتی|خواص آقطی|مضرات و مصلحات آقطی

طبع آقطی سرد است یا گرم؟ خواص آقطی در طب سنتی+ مضرات و مصلحات

منع مصرف خاکشیر برای این دسته از افرد

مصرف خاکشیر ممنوع!

پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی

پیشگیری از آبله میمونی با طب سنتی