طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

درمان فوری بوی بد دهان با طب سنتی|درمان بوی بد دهان با روشهای خانگی و طب سنتی

8 روش خانگی و ارزان برای از بین بردن بوی بد دهان

|مراقبت های بارداری|مراقبت های معنوی بارداری

مراقبت های بارداری در طب اسلامی و طب سنتی + مراقبت های معنوی 9 ماهه

برنامه-رادیویی-شفاخانه رادیو فرهنگ

در شفاخانه از طب سنتی بشنوید

طبع و خواص ابگوشت قنبید در طب سنتی|آخواص بگوشت قنبید

طبع آبگوشت قنبید در طب سنتی+ 20 مورد از خواص + مضرات و مصلحات

گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص گلاب در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات و مضرات

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات||خواص آب قاشقی

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات

درمان سردرد

درمان فوری سردرد+ انواع سردرد

آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی

آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی 2 و 3 تیر برگزار می شود. توضیع کارت ورود به جلسه از فردا