طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

دستگیری-طبیب-طب-سنتی-قلابی-در-تهران

بازداشت طبیب قلابی طب سنتی در تهران

رونق تولید گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی با توجه به ظرفیت های بومی هر منطقه

طبع و خواص-چای-ترش-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|کاهش-وزن-با-چای-ترش

طبع و خواص چای ترش در طب سنتی - کاهش وزن با چای

درمان کبد چرب

کنترل و درمان کبد چرب با 16 روش ساده

درمان فوری تبخال با طب سنتی|درمان تبخال

درمان تبخال در خانه با طب سنتی+ درمان سریع تبخال برای عروسی

تقویت حافظه با یک نوع قارچ|قارچ یال شیر

تقویت حافظه با یک نوع قارچ

طبع مربا گل محمدی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا گل محمدی

طبع مربا گل محمدی سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات مربا گل محمدی

طبع و خواص کلم سفید و بنفش یا قرمز در طب سنتی|طبع کلم سفید|

خواص کلم سفید و کلم بنفش (قرمز) در طب سنتی + طبع و مضرات و مصلح