طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

عوارض فوت کردن غذا

عوارض فوت کردن غذا و نوشیدنی‌های داغ!

طبع و 7 خاصیت شربت بیدمشک بهارنارنج عسل در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص شربت بیدمشک بهارنارنج عسل

طبع و 7 خاصیت شربت بیدمشک بهارنارنج عسل در طب سنتی+ طرز تهیه

طبع و خواص عرق بید در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق بید

عرق بید و 2 مصلح پر استفاده آن+ طبع، خواص و مضرات

10 خاصیت برنج کدو حلوایی در طب سنتی + طرز تهیه کدو حلوایی پلو خوشمزه|خواص برنج کدو حلوایی

10 خاصیت برنج کدو حلوایی در طب سنتی + طرز تهیه کدو حلوایی پلو خوشمزه

طبع مربا توت فرنگی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا توت فرنگی|طبع مربا گل محمدی

طبع مربا توت فرنگی+ خواص و مضرات مربا توت فرنگی در طب سنتی

طبع و خواص شربت گلاب در طب سنتی|طبع و 7 خاصیت شربت گلاب در طب سنتی + طرز تهیه شربت گلاب خوشمزه و مجلسی|خواص شربت گلاب

طبع و 7 خاصیت شربت گلاب در طب سنتی + طرز تهیه شربت گلاب خوشمزه و مجلسی

دلایل و درمان فوری سرد شدن دست و پا در طب سنتی

درمان فوری سردی پا در طب سنتی+ 8 راهکار برای درمان فوری سردی شدید بدن

چه کسی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی شد؟