طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع و خواص عرق میخک در طب سنتی|طبع عرق میخک

عرق میخک و طبع و خواص آن در طب سنتی ایرانی و اسلامی

6 روش فوق العاده برای از بین بردن جای جوش در طب سنتی|جای جوش هاتو نابود کن! + 6 روش فوق العاده برای از بین بردن جای جوش در طب سنتی|درمان جای جوش و آکنه

6 روش فوق العاده برای از بین بردن جای جوش در طب سنتی

خواص بخور کاه جو

بخور کاه جو چه خواصی دارد؟

درمان ناباروری با طب ایرانی

برای درمان ناباروری روی طب ایرانی هم حساب کنید!

درمان افتادگی شکم در خانه

درمان افتادگی شکم به همین سادگی است

هزاری

طبع و خواص غازیاغی در طب سنتی|طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی|خواص غازیاغی

طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی (غازیاقی)

درمان فشارخون|

به جنگ فشار خون بروید!