طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع و خواص شربت سیب در طب سنی ایرانی و اسلامی|خواص شربت سیب

طبع و خواص شربت سیب در طب سنتی+ طرز تهیه 3 نوع شربت سیب

درمان ورم معده با طب سنتی

ورم معده را درمان کنید

طبع و خواص سوسنبر در طب سنتی|طبع و خواص سوسنبر در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص سوسنبر( نعنا فلفلی) در طب سنتی ایرانی+ مضرات و مصلحات

خطر-ضدعفونی-کننده-ها-در-مقابل-کرونا|جلسه-حکیمان-طب-سنتی-درباره-کرونا

کرونا دوم، مواد ضدعفونی کننده اول

درمان دیسک کمر با طب سنتی|درمان دیسک کمر

درمان دیسک کمر با تدابیر طب سنتی + علائم و 14 دلیل اصلی ابتلا به دیسک کمر

طبع و خواص عرق پونه در طب سنتی|طبع عرق پونه

طبع و خواص عرق پونه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

جینسینگ آمریکایی

راهکار های طب سنتی برای دیسک کمر + 12 درمان گیاهی|درمان دیسک کمر

راهکار های طب سنتی برای دیسک کمر + 12 درمان گیاهی