طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع و خواص دنده کباب کرمانشاه در طب سنتی|خواص دنده کباب کرمانشاه

طبع و خواص دنده کباب کرمانشاه در طب سنتی ایرانی و اسلامی + عوارض و مضرات

تاسیس کارخانه داروسازی طب سنتی تحت نظر وزارت بهداشت|توییت وزارت بهداشت در خصوص ساخت کارخانه داروسازی طب سنتی

وزارت بهداشت، کارخانه داروسازی طب سنتی خواهد ساخت!

طبع و خواص دارواش در طب سنتی|طبع و خواص دارواش در طب سنتی

طبع و خواص دارواش در طب سنتی+ از درمان سرطان تا درمان التهاب معده

درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان ترش کردن معده|درمان ترشی معده

درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان سریع ترشی معده

راه تشخیص اصل مرغوب از نامرغوب|خواص عسل

عسل خوب / عسل بد!

طبع و خواص بابا آدم در طب سنتی|طبع بابا آدم - خواص بابا آدم

طبع بابا آدم+ خواص و مضرات گیاه بابا آدم و 2 مصلح معروف آن

انگور خرس

طبع و خواص شبدر در طب سنتی

طبع و خواص شبدر در طب سنتی ایرانی و اسلامی