طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

تدوین پروتکل درمانی رحم در طب سنتی

پروتکل درمانی رحم بر مبنای طب سنتی ایرانی و اسلامی تدوین شد

پارک جنگلی همدان

پارک های جنگلی همدان محل پرورش گیاهان دارویی

گرم کردن خانه بدون افزایش مصرف گاز|

5 توصیه ساده برای گرم کردن خانه و کاهش مصرف گاز

علت صبحانه نخوردن برخی کودکان

چرا کودکم صبحانه نمی خورد؟

یک روش خوشمزه برای درمان گلودرد|درمان گلودرد با دسر لیموشیرین

شما هم این روزها احساس گلودرد دارید؟

تقویت حافظه با طب سنتی

تقویت حافظه دانش آموزان در فصل امتحانات با 8 توصیه طب سنتی

ویژگی های افرادی که مزاج گرم و خشک دارند|ویژگی مزاج گرم و خشک در طب سنتی ایرانی و اسلامی

خصوصیات افرادی که مزاج گرم و خشک دارند چگونه است؟

خواص ابگوشت لپه در طب سنتی|خواص آبگوشت لپه

طبع و خواص آبگوشت لپه از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی