طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع به لیمو و خواص معجزه آسای آن در طب سنتی+ روش مصرف

تدابیر درمان و کاهش تپش قلب در طب سنتی|درمان تپش قلب

برای درمان تپش قلب چه کنیم؟ 8 گیاه دارویی موثر+ توصیه ها و تدابیر

اگر-سیر-نمی-خورید-لااقل-مرزه-بخورید

اگر سیر نمی‌خورید لااقل از این سبزی غافل نشوید.

درمان ناباروری زنان و مردان با نسخه های طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان ناباروری و نازایی در طب سنتیدرمان ناباروری و نازایی در طب سنتی|درمان ناباروری زنان و مردان با طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان ناباروری زنان و مردان با نسخه های طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع-و-خواص-کنگر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص کنگر در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص کاهو در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص کاهو در طب سنتی و ایرانی اسلامی

مشکوفی قزوین

طبع و 8 خاصیت شربت تمبر هندی با عسل در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص شربت تمبر هندی

طبع و 8 خاصیت شربت تمبر هندی با عسل در طب سنتی+ طرز تهیه