طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

نسخه های طب سنتی

نسخه های طب سنتی برای همه یکسان نیست

پاکسازی بدن با آسانترین توصیه طب سنتی

پاکسازی بدن با یک دستور ساده توصیه شده در طب سنتی

راهکار های طب سنتی برای دیسک کمر + 12 درمان گیاهی|درمان دیسک کمر

راهکار های طب سنتی برای دیسک کمر + 12 درمان گیاهی

نگهداری از شیره انگور برای مدت طولانی

چگونه شیره انگور را برای مدت طولانی سالم نگه داریم؟

طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند||طبع و خواص آلاله

طبع و خواص آلاله در طب سنتی + 13 خاصیت فوق العاده آلاله که شما را شگفت زده میکند

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی|خواص کباب بختیاری|کباب بختیاری

طبع و خواص کباب بختیاری در طب سنتی ایرانی و اسلامی

فواید کرسی در زمستان|خواص کرسی برای بدن

فواید کرسی در شب های سرد زمستان

خواص دمنوش به لیمو و زیرفون|طبع و خواص دمنوش به لیمو و زیرفون در طب سنتی

خواص دمنوش گیاهی به لیمو و زیرفون از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلح