طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع-و-خواص-سپستان-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

از گیاه دارویی سپستان چه می دانید؟ +طبع و خواص در طب سنتی

طب-سنتی-روشی-برای-پیگیری-از-کرونا

آیا طب سنتی روشی برای پیگیری از کرونا دارد ؟

خواص و مضرات سیب|خواص سیب

سیب بخورید اما زیاده روی نکنید!

همه چیز درباره عرق زنیان + 10 خاصیت عرق زنیان|طبع عرق زنیان

همه چیز درباره عرق زنیان + 10 خاصیت عرق زنیان

ایران رتبه چهارم تولید علم در حوزه طب سنتی را دارد

ایران در حوزه طب سنتی، رتبه 4 تولید علم را دارد

خطای پزشکی ناآگاهان مدعی در طب سنتی

ناآگاهانی که تیشه به ریشه طب سنتی می‌زنند

درمان آلرژی فصلی در خانه

آلرژی فصلی را در خانه کنترل و درمان کنید

طبع و خواص روغن جوجوبا در طب سنتی|خواص روغن جوجوبا|خواص روغن جوجوبا

طبع و خواص روغن جوجوبا در طب سنتی + مضرات و مصلحات