طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

همه چیز درباره خواص و طبع گوشت بز در طب سنتی + 10 فایده گوشت بز|طبع گوشت بز

همه چیز درباره خواص و طبع گوشت بز در طب سنتی + 10 فایده گوشت بز

نشانه های کبد چرب و راه های مبارزه با آن

چگونه بفهمیم کبد چرب داریم؟

طبع و خواص روغن سقز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص روغن سقز

طبع و خواص روغن سقز در طب سنتی ایرانی و اسلامی +مصلحات

خواص مرغ ترش از منظر طب سنتی|خواص مرغ ترش در طب سنتی|مرغ ترش

خواص فراوان مرغ ترش+ 10 عارضه ای که با خوردن مرغ ترش به آن دچار می شوید

فواید و خواص دمنوش گل بنفشه

فواید و خواص دمنوش گل بنفشه+ طرز تهیه دمنوش گل بنفشه

طبع و خواص برگ به در طب سنتی|خواص برگ به

طبع و خواص برگ به در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلحات

خواص دود اسپند|خواص و فواید اسپند

دود اسپند؛ مفید یا مضر؟

خواص و طرز تهیه کله جوش یا کالجوش|طبع کله جوش

طبع و خواص کله جوش یا کالجوش در طب سنتی+ طرز تهیه