طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع و خواص نشاسته در طب سنتی

طبع نشاسته سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات در طی سنتی ایرانی و اسلامی

درمان زردی نوزاد با طب سنتی|همه چیز درباره درمان زردی نوزاد در خانه + 7 روش درمانی||

همه چیز درباره درمان زردی نوزاد در خانه + 7 روش درمانی

طبع و خواص نعناع گربه ای در طب سنتی|خواص نعناع گربه ای

طبع نعناع گربه ای در طب سنتی+ توضیح 6 مورد از خواص نعناع گربه ای

طبع و 16 خاصیت قیمه یزدی در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه یزدی

طبع و 16 خاصیت قیمه یزدی در طب سنتی+ طرز تهیه قیمه یزدی

آبگوشت غوره

طبع و خواص روغن نارگیل+ مضرات و عوارض|خواص روغن نارگیل در طب سنتی|خواص روغن نارگیل

طبع و خواص روغن نارگیل در طب سنتی + شرح 5 خاصیت ویژه روغن نارگیل

تاثیر زرشک در درمان سرطان ریه

زرشک موثر در درمان سرطان ریه

اگر-سیر-نمی-خورید-لااقل-مرزه-بخورید

اگر سیر نمی‌خورید لااقل از این سبزی غافل نشوید.