طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

با این دمنوش لاغر می شوید

با این دمنوش لاغر می شوید!

تاثیر روزه بر بدن انسان

روزه با بدن شما چه می کند؟

خواص شربت زنجبیل در طب سنتی|خواص شربت زنجبیل

طبع و خواص شربت زنجبیل در طب سنتی + روش تهیه + شرح 6 خاصیت ویژه شربت زنجبیل

طبع و خوا?? شربت گل پنیرک در طب سنتی+ 14 خاصیت فوق العاده شربت گل پنیرک

طبع و خواص شربت گل پنیرک در طب سنتی+ 14 خاصیت فوق العاده شربت گل پنیرک

افتتاح درمانگاه طب مکمل درمان ناباروری در قم

اولین درمانگاه طب مکمل در حوزه درمان ناباروری در قم افتتاح شد

احیای معاونت طب سنتی در وزارت بهداشت

لزوم احیای معاونت طب سنتی و اسلامی در وزارت بهداشت

|چهار عرق گرم

همه چیز درباره طبع و خواص چهار عرق گرم در طب سنتی

درمان غلبه صفرا با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان غلبه صفرا

درمان قطعی غلبه صفرا با طب سنتی + مواد غذایی موثر در درمان فوری غلبه صفرا