طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

درمان تب بالای کودکان با طب سنتی ایرانی و اسلامی|پایین آوردن تب بالای کودکان با طب سنتی

درمان خانگی تب کودکان با 7 روش طب سنتی

درمان درد سیاتیک با طب سنتی و تدابیر خانگی|

درد سیاتیک و 11 تدبیر خانگی برای درمان آن

درمان خلط پشت گلو با یک دمنوش ساده طب سنتی

درمان خلط پشت گلو در 20 دقیقه!

طبع لپه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص لپه در طب سنتی ایرانی اسلامی

تقویت سیستم ایمنی کودکان

شما هم از سرماخوردگی مکرر کودکتان خسته شده اید؟

طبع و خواص ابگوشت قنبید در طب سنتی|آخواص بگوشت قنبید

طبع آبگوشت قنبید در طب سنتی+ 20 مورد از خواص + مضرات و مصلحات

سایبان

درمان آفت درهان در طب سنتی

درمان آفت دهان در طب سنتی| عسل+ ماست+ رب انار+ جوش شیرین