طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

درمان خانگی آبسه دندان و درد دندان|درمان فوری آبسه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان آبسه و درد دندان با روشهای خانگی و طب سنتی+ 5 راهکار فوری

طبع و 8 خاصیت شربت تمبر هندی با عسل در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص شربت تمبر هندی

طبع و 8 خاصیت شربت تمبر هندی با عسل در طب سنتی+ طرز تهیه

خواص دمنوش به لیمو و زیرفون|طبع و خواص دمنوش به لیمو و زیرفون در طب سنتی

خواص دمنوش گیاهی به لیمو و زیرفون از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلح

تغذیه مناسب فصل پاییز

در فصل پاییز چه بخوریم؟

|

ورود طب سنتی به بیمارستانها

درمان کیست تخمدان با طب سنتی ایرانی و اسلامیدرمان کیست تخمدان با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان کیست تخمدان در طب سنتی

روشهای درمان کیست تخمدان در طب سنتی ایرانی و اسلانی و طب سنتی دکتر خیراندیش

درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان ترش کردن معده|درمان ترشی معده

درمان ترشی معده در طب سنتی + 9 راه برای درمان سریع ترشی معده

طبع گلپر در طب سنتی

همه چیزهایی که باید در مورد گلپر بدانید+طبع، خواص، مضرات، مصلحات