طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع-و-خواص-زردچوبه- در-طب سنتی

طبع و خواص زردچوبه در طب سنتی

خواص ازگیل برای درمان کمبود آهن در بدن|خواص ازگیل در طب سنتی

با این میوه کمبود آهن خود را جبران کنید.

درمان کمبود گلبول سفید خون با تدابیر طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان کمبود گلبول سفید|درمان کمبود گلبول سفید|درمان کمبود گلبول سفید

درمان کمبود گلبول سفید با 7 توصیه طب سنتی ایرانی و اسلامی + علل و عوارض

طبع گوجه سبز در طب سنتی Reine Claude Verte|

طبع و خواص گوجه سبز در طب سنتی+ مصلحات+ عوارض

طبع لوبیا سبز در طب سنتی|خواص لوبیا سبز در طب سنتی|طبع لوبیا سبز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا سبز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص عرق بومادران|طبع عرق بومادران

طبع و خواص عرق بومادران در طب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص گل میمونی در طب سنتی|خواص گل میمونی

گل میمونی و 20 خاصیت مهم آن از دیدگاه طب سنتی

خواص-ارده-کنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ارده-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ارده کنجد و مضرات+ طبع ارده کنجد و مصلحات در طب سنتی