طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

خواص و طبع عرق کیالک در طب سنتی+ 10 فایده عرق کیالک|طبع عرق کیالک

خواص و طبع عرق کیالک در طب سنتی+ 10 فایده عرق کیالک

طبع-و-خواص-سیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-چیست-؟|طبع-و-خواص-سیر-ناشتا-در-طب-سنتی

طبع و خواص سیر در طب سنتی - یک آنتی اکسیدان قوی

طبع-و-خواص-برنج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-برنج-و-سبوس-برنج-در-طب-سنتی|مضرات-برنج-در-طب-سنتی

خواص برنج در طب سنتی ایرانی اسلامی

عصاره آبی اکالیپتوس

درمان تنگی نفس در طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان تنگی نفس

دلایل و درمان فوری تنگی نفس در طب سنتی+ 17 راهکار خانگی

خواص بخور کاه جو

بخور کاه جو چه خواصی دارد؟

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره|خواص ترشه تره

طبع و خواص خورش ترشه تره در طب سنتی + 11 خاصیت بینظیر خورش ترشه تره

طبع و خواص نان سنگک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان سنگک

طبع و خواص 3 نوع نان سنگک در طب سنتی ایرانی و اسلامی