طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

جینسینگ کره ای

پلمپ مراکز غیرمجاز طب سنتی

پلمب مراکز مداخله گر طب سنتی در خراسان رضوی

همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده|خواص کته

همه چیز درباره خواص و طبع کته در طب سنتی+ 10 خاصیت کته+ طرز تهیه کته ساده

درمان معده درد با طب سنتی ایرانی اسلامی

با طب سنتی درد معده را درمان کنید

درمان بدن درد کرونایی با روغن بابونه

خلاصی از بدن درد کرونا و آنفلوانزا

خواص بیتر ملون و طبع و عوارض آن در طب سنتی|خواص بیتر ملون در طب سنتی|عوارض و مضرات بیتر ملون

خواص بیتر ملون و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+ 2 خاصیت ویژه

خواص مرغ ترش از منظر طب سنتی|خواص مرغ ترش در طب سنتی|مرغ ترش

خواص فراوان مرغ ترش+ 10 عارضه ای که با خوردن مرغ ترش به آن دچار می شوید

راهکارهای دفع مورچه از محل زندگی

فراری دادن مورچه ها با طب سنتی!