طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

رژیم سلامت طب سنتی - با طب سنتی - در طب سنتی - طب اسلامی - طب ایرانی

تاثیر تغذیه بر خلق و خو|بخورید و خوش اخلاق شوید

پیش به سوی خوش اخلاق شدن با خوردن این 6 ماده غذایی

درمان چاقی_ کاهش وزن_ لاغر شدن

خیلی چاق شدی! این ادویه ها به لاغر شدن کمک می کنن

خواص و فواید گیاهانی که بهاری در طب سنتی

فواید و خواص گیاهانی که بهار در طبیعت ایران رشد میکنند از نظر طب سنتی

|چهار عرق گرم

همه چیز درباره طبع و خواص چهار عرق گرم در طب سنتی

خواص و مضرات روغن آفتاب گردان|خواص روغن آفتابگردان

روغن آفتاب گردان مفید یا مضر؟

مبارزه با آلودگی هوا با طب سنتی

چگونه با طب سنتی از آلودگی هوا جان سالم به در ببریم؟

قیمت دارو

آیا قیمت دارو افزایش پیدا می کند؟