طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع و خواص چای پونه در طب سنتی|خواص چای پونه|دمنوش پونه

خواص چای پونه از دیدگاه طب سنتی+ روش تهیه چای پونه و 9 نکته احتیاطی

خواص-اسفند-در-طب-سنتی-و-طبع-آن|خواص-ضد-عفونی-کننده-اسپند-یا-اسفند

طبع و خواص اسپند در طب سنتی - 100% ضد عفونی کننده

درمان فوری سینوزیت در طب سنتی

درمان سینوزیت با روش های طب سنتی+ علت+ اقدامات پیشگیرانه

روغن گیری برای روغن زرد و روغن دنبه

روغن گیری به روش سنتی اصیل- رعایت نکات طب سنتی ایرانی

تقویت حافظه با طب سنتی

تقویت حافظه دانش آموزان در فصل امتحانات با 8 توصیه طب سنتی

خواص و طبع کندر در طب سنتی|طبع کندر در طب سنتی

همه چیزهایی که درمورد کندر باید بدانید+ طبع و خواص

چاق کننده های گیاهی در طب سنتی

چاق کننده های ارزان گیاهی برای چاقی صورت و بدن+ روش استفاده در طب سنتی

همه چیز در باره خورشت انار بیج در طب سنتی|خواص انار بیج|خورشت انار بیج

طبع خورشت انار بیج و خواص شگفت انگیز آن در طب سنتی + 2 عرق گیاهی که مصلح آن است