طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

راهکار های طب سنتی برای دیسک کمر + 12 درمان گیاهی|درمان دیسک کمر

راهکار های طب سنتی برای دیسک کمر + 12 درمان گیاهی

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی|خواص ارجنگ

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی+ 6 مورد از عوارض سوءمصرف ارجنگ

صاف کردن دندان های کج با ارتودنسی|صاف کردن دندان های کج با ارتودنسی|||

تأثیر ارتودنسی در صاف شدن دندان های بهم ریخته

درمان زگیل تناسلی با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان فوری زگیل تناسلی زنان و مردان در طب سنتی

زگیل تناسلی چیست؟ 5 راهکار درمان زگیل تناسلی در طب سنتی

درمان ذات الریه (سینه پهلو) در طب سنتی + 8 دارو گیاهی برای درمان ذات الریه|درمان ذات الریه

درمان ذات الریه یا سینه پهلو در طب سنتی + 8 دارو گیاهی برای درمان ذات الریه

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات||خواص آب قاشقی

10 خاصیت فوق العاده گیاه آب قاشقی+ طریقه مصرف+ مضرات

درمان آلرژی فصلی در خانه

آلرژی فصلی را در خانه کنترل و درمان کنید

خواص شگفت انگیز آنغوزه در طب سنتی|خواص آنغوزه|مضرات آنغوزه

طبع و خواص آنغوزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ شرح 6 خاصیت