طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع فلفل سیاه در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص فلفل سیاه در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع فلفل سیاه در طب سنتی + مصلحات

سفید کردن دندان|سفید کردن دندان در خانه

لمینت و جرمگیری رایگان دندان. سفید کردن دندان بدون پرداخت پول

چه کسانی موز نخورند؟

چه کسانی نباید موز بخورند؟

طبع میوه های بهاری برای انواع مزاج|طبع میوه های بهاری در طب سنتی|طبع میوه های بهاری

طبع محبوب ترین میوه های بهاری. بررسی طبع 11 میوه خوشمزه بهاری

تولید بذر گیاهان دارویی

تولید اندام تکثیری و بذر گیاهان دارویی از ۲۵۰ هزار تن فراتر رفت

خواص موز سبز در طب سنتی

خواص موز سبز از درمان ورم معده تا درمان زخم و ...

روش های عالی برای درمان غده چربی در طب سنتی+ 7 راهکار فوق العاده|درمان غده چربی

روش های عالی برای درمان غده چربی در طب سنتی+ 7 راهکار فوق العاده

طبع بلوط و شاه بلوط در طب سنتی|خواص و طبع بلوط و شاه بلوط در طب سنتی

طبع و خواص بلوط و شاه بلوط در طب سنتی ایرانی و اسلامی