طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

خواص هلو در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات|خواص و طبع هلو در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات

طبع هلو سرد است یا گرم ؟ + خواص + مصلحات - در طب سنتی

طبع و خواص شربت گلاب در طب سنتی|طبع و 7 خاصیت شربت گلاب در طب سنتی + طرز تهیه شربت گلاب خوشمزه و مجلسی|خواص شربت گلاب

طبع و 7 خاصیت شربت گلاب در طب سنتی + طرز تهیه شربت گلاب خوشمزه و مجلسی

طبع و خواص و انواع فالوده بر اساس طب ینتی ایرانی و اسلامی|طبع انواع فالوده در طب سنتی

معرفی انواع فالوده و طبع و خواص آنها از نظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع-و-خواص-هیج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع هویج سرد است یا گرم ؟ خواص + مصلحات + مضرات - در طب سنتی

طبع و خواص عرق خرفه در طب سنتی|طبع عرق خرفه

عرق خرفه و طبع و خواص آن در طب سنتی + مضرات و مصلح

خواص و مضرات سیب|خواص سیب

سیب بخورید اما زیاده روی نکنید!

طبع و خواص خربزه در طب سنتی|طبع-و-خواص-خربزه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع خربزه

طبع و خواص خربزه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص نارنگی در طب سنتی||طبع-و-خواص-نارنگی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع نارنگی

همه چیز درباره طبع و خواص نارنگی در طب سنتی+ مضرات و 2 مصلح آن