طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی|خواص مربا شقاقل

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی + 4 مورد از عوارض و مصلح

چای سیاه مفید یا مضر؟

چای سیاه بخوریم یا نخوریم؟

بزقورمه و هرچه که باید در مورد آن بدانید|طبع و خواص بزقورمه

همه چیز در مورد بز قورمه + خواص بز قورمه کرمانی و مضرات آن

هلو کباب

در مصرف دمنوشها زیاده روی نکنید+ عوارض و مضرات

درمان خارش واژن با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان خانگی عفونت واژن با طب سنتی|درمان خانگی خارش واژن با طب سنتی

درمان خانگی خارش واژن در طب سنتی ایرانی و اسلامی + 13 راهکار برای پیشگیری

طبع مربا آلبالو و خواص آن در طب سنتی|طبع مربا آلبالو

طبع مربا آلبالو سرد است یا گرم؟ خواص مربا آلبالو و میوه آلبالو

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو