طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

پنج انگشت

خواص کرفس خام|کرفس و لاغری

کرفس خام بخورید! + روش تازه نگه داشتن کرفس تا دوهفته

تقویت حافظه با یک نوع قارچ|قارچ یال شیر

تقویت حافظه با یک نوع قارچ

فواید چای سبز برای تنبلی تخمدان در طب سنتی

فواید چای سبز برای تنبلی تخمدان+ در طب سنتی

روش لاغری و کاهش چربی شکم با سرکه سیب در طب سنتی

طبع-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|مطلح-و-عوارض--طبع-سرکه-سیب-و-خواص-سرکه-سیب

طبع و خواص سرکه سیب در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و مضرات نخل آسای در طب سنتی|خواص نخل اسای

طبع و خواص نخل آسای در طب سنتی+ 11خاصیت شگفت انگیز+ مصلح

طبع-و-خواص-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-طبع-ذرت|خواص-ذرت-و-پوشال-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ذرت در طب سنتی ایرانی اسلامی