طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

به متن شربت عسل اضافه شود

عوارض لیزر موهای زائد

آیا لیزر موهای زائد مضر است؟

طبع و خواص یربا ماته در طب سنتی|خواص یربا ماته

یربا ماته چیست؟ طبع و خواص یربا ماته در طب سنتی + عوارض و مضرات

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی|خواص روغن به

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی

طبع و خواص روغن سویا در طب سنتی|خواص روغن سویا

طبع و خواص روغن سویا در طب سنتی+ مضرات و مصلح

طبع و خواص عرق نعناع در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص عرق نعناع

همه خواص عرق نعناع در طب سنتی+ طبع، مضرات و مصلح

درمان خال گوشتی به کمک طب سنتی|درمان خال گوشتی

20 روش خانگی برای درمان خال گوشتی با طب سنتی+ دلایل و راه های پیشگیری

درمان-فوری-آفتاب-سوختگی-با-طب-سنتی

دمنوشها؛ تب برهای گیاهی، مطمئن خانگی!