طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

تسکین فوری درد دندان

تسکین فوری دندان درد در خانه

|درمان انسداد مجاری اشک در طب سنتی + 7 راهکار طب سنتی برای درمان انسداد مجاری اشک در بزرگسالان و کودکان|درمان انسداد مجاری اشک|درمان خانگی انسداد مجاری اشک

درمان گیاهی و دارویی انسداد مجاری اشکی کودکان و بزرگسالان + 7 راهکار طب سنتی

دستگییری پزشک های قلابی در زاهدان

دستگیری 2 پزشک قلابی در شهر زاهدان

چه خدماتی در سلامتکده طب سنتی ارائه می شود

یک سلامتکده طب سنتی چه خدماتی ارائه می کند؟

فرار از پیری زودرس با درمان خشکی پوست|درمان خشکی پوست در خانه

نذار خشکی پوست پیرت کنه!

جلوگیری از پیری زودرس با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان پیری زودرس|پیری زودرس

جلوگیری از پیری زودرس با تدابیر طب سنتی+ علائم و دلایل و 12 ماده مفید

طبع و خواص شقاقل در طب سنتی|طبع و خواص شقاقل در طب سنتی

طبع و خواص شقاقل از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص ابگوشت قنبید در طب سنتی|آخواص بگوشت قنبید

طبع آبگوشت قنبید در طب سنتی+ 20 مورد از خواص + مضرات و مصلحات