طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

علل و درمان شیر نخوردن نوزاد در طب سنتی|دلایل شیر نخوردن نوزاد|درمان شیر نخوردن نوزاد

6 توصیه برای درمان شیر نخوردن نوزاد+ دلایل شیر نخوردن نوزاد

روغن گیری برای روغن زرد و روغن دنبه

روغن گیری به روش سنتی اصیل- رعایت نکات طب سنتی ایرانی

طبع و خواص یاسمن سفید در طب سنتی|خواص یاسمن سفید

طبع و خواص یاسمن سفید در طب سنتی + مضرات و 2 مصلح آن

درمان خانگی آسم با طب سنتی|درمان آسم|درمان آسم با بخور

درمان آسم با طب سنتی + 12 راهکار درمان خانگی آسم

طبع و خواص علف لیمو در طب سنتی|خواص علف لیمو

علف لیمو چیست و چه خواصی دارد؟ طبع، خواص و مضرات علف لیمو در طب سنتی

عوارض شکستن قولنج|شکستن قولنج؛ خوب یا بد؟

مرگ بخاطر شکستن قولنج!

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی|خواص مربا شقاقل

طبع و خواص مربا شقاقل در طب سنتی + 4 مورد از عوارض و مصلح

ادویه هایی که برای قلب مضر هستند

ادویه هایی که برای قلب مضر هستند