طب شناس
خواص جو

چند نکته در مورد خواص جو در طب سنتی

تاریخ انتشار: June 30, 2022

رای به این نوشته: 4.34/5 (644 رای)

از خواص جو می توان به نرم کنندگی و مدر بودن آن اشاره کرد. جو ماده ای مغذی است که خواص زیادی دارد. از دیگر خواص جو می توانیم این موارد را ذکر کنیم.

جوشانده "جو" اثر مقوی و سازند دارد و از نظر درمانی بهبود بخشنده ناراحتی‌های ناشی از بروز حالت‌های التهابی، تب، بیماری‌های کبدی، بواسیر، اسکوربوت، ورم مثانه، دیسانتری است.

جوشانده حاصل از مخلوط جو، گندم و جو دو سر از غذاهای بسیار خوب در دوران نقاهت است.

همچنین شما می توانید ازجوشانده "جو" برای درمان تب ، کم خونی و سوء هضم استفاده کنید. 

جوشانده "جو" از دارو هایی است که در استعمال خارج نیز مورد استفاده قرار می گیرد اگر بر روی اولسرهای چرکین قرار دهید در بهبود این اولسر ها موثر واقع می گردد.

"جو" ملین و مهار کننده مواد شیمیایی سرطان زا می باشد.

ترکیب های شیمیایی موثر جو در درمان سرطان شامل :  selenium ,tricin Salicylic acid ,scopletin  و غیره می باشد.

در طب سنتی ایران از "جو" به عنوان پایین آورنده قند خون استفاده می کنند.

منبع: ایسنا

دلایل و درمان فوری سرد شدن دست و پا در طب سنتی

درمان فوری سردی پا در طب سنتی+ 8 راهکار برای درمان فوری سردی شدید بدن

طبع و خواص دمنوش پروبیوتیک گل قاصدک در طب سنتی|خواص دمنوش قاصدک

طبع و خواص دمنوش گیاهی پروبیوتیک گل قاصدک در طب سنتی

خواص-انبه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص انبه در طب سنتی - کنترل دیابت و سلامت چشم

طبع و خواص سنجد در طب سنتی|طبع-و-خواص-سنجد-در-طب-سنتی|طبع-و-خواص-سنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-پودر سنجد|خواص-سنجد-و-تناسب-اندام|طبع سنجد|طبع و خواص سنجد در طب سنتی

طبع سنجد سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص- در طب سنتی ایرانی اسلامی

برگ کاری

خواص و طبع گوشت گوسفندی چیست؟ + 13 خاصیت شگفت انگیز گوشت گوسفند|طبع گوشت گوسفند

خواص و طبع گوشت گوسفندی چیست؟ + 13 خاصیت شگفت انگیز گوشت گوسفند

دانه کنجد درمان 70 درصد بیماری ها

دانه ای که 70 درصد بیماری ها را بهبود می دهد!

رژیم سلامت طب سنتی - با طب سنتی - در طب سنتی - طب اسلامی - طب ایرانی